La cuina del Gamarús, amb forn, està equipada amb tots els estris necessaris i la vaixella per a tothom.

Per sortides de cap de setmana es pot portar part del menjar ja preparat si es vol, i sopar i esmorzar a bord.

Per a les sortides d'una setmana o més, a l'estiu, normalment els àpats funcionen de la següent manera: un esmorzar abundant i variat; aperitiu i dinar lleuger tipus amanida (amb la calor no ve gaire de gust cuinar ni menjar); un sopar calent i més nutritiu.

Configurar uns menús i comprar les quantitats en funció d'aquests i del nombre de persones pot ajudar al moment de fer les compres.

   Algunes suggerències:

 

Esmorzars: Llet, cafè, infusions, sucs de fruita, mantega, melmelada, mel, sucre, cacao, iogurts, cereals, pà, embotit, formatge, ous, bacon, ... 

Aperitius: Patates xips, olives, anxoves, escopinyes i/o similars, espàrrecs amb maonesa, embotits, formatges, fruits secs, ...

Dinars: Tot tipus d'amanides (vegetal, de pasta, d'arròs, de llegums,...), meló amb pernil, ...

Sopars: Truites, carn, peix, pasta amb salsa, arròs condimentat, escalivada, ...

Begudes: Aigua (1,5 l. persona/dia si no es beuen altres begudes), sucs de fruita, vi, cervesa, refrescs, licors, ...

 

Tornar

Les sortides

Equip personal